İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Anadolu Lisesi

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem kurul toplantımız tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

May

Kikboks Dünya Kupası(low kick) müsabakaları kapsamında okulumuz öğrencileri Şevval Yavuz(52 kg) ve Ceren Gedik(60 kg) her ikiside kendi sikletlerinde Dünya 2.si olmuşlardır. Antrenörleri Necdet Yavuz ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Bağcılar Kaymakamı Sn. Abdullah Uçgun, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Rüstem Tüysüz, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Orta Öğretim Şube Müdürü Sn. Nihat Altıntaş, Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Sn. Kadem Çalış,  Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü temsilcisi Yunus Birimleri Amiri Sn. Yunus Acar ve Ekip Arkadaşları, Bağcılar Belediye Encümeni Sn. Metin Hızıroğlu, MHP Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı Sn. Arzu Özdoğan, Ak Parti ilçe Başkan Yardımcıları Sn. Nihat Ağdemir ve Bekir Çelik' in  teşvikleriyle 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile Bağcılar Anadolu Lisesi Mezunları Derneği "BALİMDER" ve Bağcılar Anadolu Lisesi' nin hazırlamış olduğu öğretmenler günü etkinliğinden kareler.