İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Anadolu Lisesi

Bağcılar Anadolu Lisesi

Yıldıztepe Mahallesi Kıbrıs Caddesi No 2 BAĞCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Bağcılar Lisesi´ni İstanbuldaki kendi grubundaki okullar arasında eğitimde öncü, yeniliklere açık, nitelikli eğitim veren okullardan biri haline getirmektir.
Misyon
Bağcılar Lisesinin amacı; yaşadığı ortamı tanıyan , bireysel davranışlarını olgunlaştıran , çağdaş, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, ilerici, sürekli kendini yenileyerek gelişmeleri takip eden, yararlı hobileri olan , estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı , araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, insana , topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Başarılar
Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı ve Kültür Üniversitesi işbirliği ile hazırlanan YÖNVER projesi kapsamında Liseler Kategorisinde "Başarı Ödülü" aldı.
Öğrenci :2030
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM